Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@18:28:28 GMT

پیراهن کوتاه دخترانه مجلسی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۱۲۵۸۱

پیراهن کوتاه دخترانه مجلسی

لباس مجلسی مهمترین لباسی است که دخترخانم‌ها برای خرید آن حسابی وقت میگذارند و در مراسم‌های عقد و عروسی میپوشند، انتخاب آن اصلا کار ساده‌ای نیست، زیرا بستگی به فرم اندام شما دارد و باید به اندازه کافی زیبا باشد.

از بین انواع لباس مجلسی‌های دخترانه، پیراهن‌های کوتاه بهترین گزینه هستند، زیرا پیراهن‌های کوتاه به انواع فرم اندام‌ها می‌آیند و استایل دخترخانم‌های نوجوان را شبیه پرنسس‌ها میکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیراهن‌های کوتاه مجلسی با کفش‌های پاشنه بلند و مدل مو‌های باز محشر میشوند، بهترین جایی که میتوانید پیراهن کوتاه بپوشید جشن عقد و جشن تولد است.



پیراهن‌های مجلسی دخترانه معمولا دامن کلوش هستند و جنس‌هایی مانند حریر، گیپور و ساتن دارند. این مدل پیراهن‌ها عروسکی هستند و باعث میشوند شما در مجلس تک باشید و بدرخشید.

این لباس‌ها برای کسانی که اندام ساعت شنی دارند مناسب‌تر است، اما در کل همه میتوانند از آن‌ها استفاده کنند. در انتخاب رنگ لباس دقت کنید، رنگی را انتخاب کنید که تا به حال آن رنگی لباس نداشته اید. در انتخاب رنگ لباس رنگ پوستتان را هم در نظر بگیرید، زیرا لباس باید با رنگ پوست همخوانی داشته باشد.



کفش مجلسی مشکی رنگ برای همه این لباس‌ها مناسب است و با آن‌ها ست میشود، اما اگر دوست داشته باشید میتوانید کفش همرنگ پیراهن تان انتخاب کنید.

            منبع: نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه مد و پوشاک لباس لباس مجلسی لباس مجلسی دخترانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: بچه‌های طرشت قبل از اینکه مدرسه‌دار شوند و پشت نیمکت‌های چوبی بنشینند به مکتب می‌رفتند؛ مکتب‌خانه عالم‌خانم، عزراخانم، صغراخانم‌هایی که اتفاقا جاری هم بودند و رقیه‌خانم. مکتب‌خانه‌های روستای طرشت را زنان مدیریت می‌کردند و دختر و پسربچه‌ها در آن درس قرآن و نماز می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

زهرا تیموری، متولد ۱۳۳۴، بانوی طرشتی، که سال‌ها مدیریت مدرسه حسنیه و نوش‌آفرین‌خانم طرشت را بر عهده داشت می‌گوید: «بچه‌های طرشتی اول به مکتب‌خانه می‌رفتند تا اینکه بانو نوش‌آفرین نخستین مدرسه طرشت را درمقطع دبستان وقف کرد. این مدرسه دولتی بود و دختر و پسر آنجا درس می‌خواندند. یادم می‌آید والدینم اجازه رفتن به مدرسه نوش‌آفرین‌خانم را به من ندادند. البته بسیاری از دختران طرشت این اجازه را دریافت نکردند، چون این مدرسه اسلامی نبود. بعدها خاله‌ام به نام «فرح زهره» یک مدرسه در خانه‌اش راه‌اندازی کرد و من و دیگر دخترانی که شرایطمان یکسان بود آنجا مشغول درس خواندن شدیم. کمی بعدتر زهره‌خانم نخستین مدرسه ملی طرشت را که به جامعه تعلیمات اسلامی وابسته بود بعد از انقلاب راه‌اندازی کرد و اسمش را دبستان حسنیه گذاشت. زهره‌خانم مدرسه راهنمایی را هم راه‌اندازی کرد. مدرسه حسنیه هنوز هم فعال است. بعد از انقلاب مدرسه نوش‌آفرین‌خانم به مدرسه شهید فرهاد حسین‌مردی تغییر نام داد. شهید فرهاد حسین‌مردی نخستین شهید مفقودالاثر طرشت بود. این مدرسه در دو نوبت دخترانه و پسرانه فعال بود که همچنان درهایش به روی دانش‌آموزان باز است.»

زهرا تیموری، از نخستین دانش‌آموزان مدرسه حسنیه طرشت، بعدها به‌عنوان مدیر مدرسه به کار خود ادامه داد. او می‌گوید: «۱۶ سال در مدرسه حسنیه و ۴ سال نیز در مدرسه فرهاد حسین‌مردی مدیر مدرسه بودم. یادم می‌آید در مدرسه حسین‌مردی یا همان نوش‌آفرین‌خانم که یکی از واقفان بزرگ غرب تهران بود، وقتی پنجره مدرسه را باز کردم، پنجره به دلیل فرسودگی افتاد. از همان روز به فکر پیگیری نوسازی مدرسه افتادم و از اوقاف اعتبار گرفتم. در جوار مدرسه زمینی خالی بود که آن زمین هم وقف بود. خوشبختانه تلاش‌هایم نتیجه داد و آنجا دبیرستان حسنیه را ساختیم.»

کد خبر 846899 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ببینید | فیلمی پربازدید از همخوانی «ببعی تو بازیگوشی» در یک دبیرستان دخترانه!
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • (عکس) دبیرستان دخترانه در تهران ۹۰ سال پیش
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • طرز تهیه سوپ شیر؛ پرطرفدارترین پیش غذای مجلسی (فیلم)
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام